Arhitekturni biro STVAR | Biro

Arhitekturni biro STVAR, s sedežem v Ljubljani, ustanovljen leta 2005 na podlagi zmage javnega natečaja za projekt Osrednje knjižnice v Celju. Z uspešno realizacijo se je formirala ekipa arhitektov, inženirjev in fleksibilnih zunanjih specialistov, sposobna obvladovati proces načrtovanja in izvedbe projektov od najzatevnejših javnih stavb do detajla notranje opreme za privatne naročnike. Delo biroja, ki ga vodita Aleš Vodopivec in Marko Smrekar, temelji na kritičnem pristopu, odgovornem odnosu in dosledni izpeljavi. Med zadnjimi pomembnejšimi realizacijami je izgradnja Nordijskega centra v Planici med pomembnejšimi projekti v teku pa rekonstrukcija in novogradnja olimpijskega kopališkega kompleksa v Radovljici.

Arhitekturni biro STVAR | Biro

Uporabljamo piškotke.

OK

Biro

STVAR

STVAR je arhitekturni biro s sedežem v Ljubljani, ustanovljen leta 2005 na podlagi zmage javnega natečaja za projekt Osrednje knjižnice v Celju.

Z uspešno realizacijo se je formirala ekipa arhitektov, inženirjev in fleksibilnih zunanjih specialistov, sposobna obvladovati proces načrtovanja in izvedbe projektov od najzatevnejših javnih stavb do detajla notranje opreme za privatne naročnike.

Delo biroja, ki ga vodita Aleš Vodopivec in Marko Smrekar, temelji na kritičnem pristopu, odgovornem odnosu in dosledni izpeljavi.

Med zadnjimi pomembnejšimi realizacijami je izgradnja Nordijskega centra v Planici med pomembnejšimi projekti v teku pa rekonstrukcija in novogradnja olimpijskega kopališkega kompleksa v Radovljici.